Bara för att jag är så häftig...



... så svarar jag på tillans kommentar i ett blogginlägg. Och till alla andra (typ 5) läsare: Kommentarer är roligare än man kan tro så gör gärna det. Höhö



Svar: Jag vet, man är väl en naturare-begåvning!

Sista augusti



Ingen föreläsning på schemat idag så jag började dagen med frulle och matterepetition. Varför är jag så dålig på matte? Eller är det så att talen är onödigt svåra? Hann ändå få lite gjort innan jag tröttnade.

För tillfället sitter jag här, nyduchad och fräsch efteren totalt misslyckad joggingrunda. Haha, min kondition är rena rama april-skämtet. Men det ska bli ändring på det! Eller hur Amanda?


Kanske att jag skulle försöka koka ihop något att äta?

Tjoflöjt!

Twilight på Gäddvägen




Garn till en pippitröja? Skulle inte tro det. Det var alldeles för svårt att välja vilka nyanser jag ville ha så jag struntade i det helt istället. Kanske att jag fixar det en annan dag, annars får jag väl sticka en annan tröja. Men det är trevligt att chilla gunilla med mina galna fastrar och cykelturen var välbehövlig så det gjorde ju inget att jag trampade därifrån tomhänt.

Kvällen spenderade jag och Annelie i tv-soffan ihop med en stor godispåse och Twilight. Jag måste ju se till att hon inte går miste om sånna goda saker i livet. Imorgon blir det New moon!


Förresten, på tal om den välbehövliga cykelturen, innan jag trampade iväg idag ringde telefonen. Det var en trevlig kvinna från Nordic Club (träningsställe) som berättade att jag vunnit ett månadskort där. Man tackar! Så på onsdag slutar Gäddvägen 14 att äta godis och börjar röra på fläsket istället. Heja heja.


Men nu är det verkligen sovdags. So Long!

Dag 1



Hello folks!


Eftersom mitt liv blivit så hysteriskt mycket mer intressant (typ inte) så har jag nu skaffat mig en blogg så att ni kan hålla koll på allt jag tar mig för.

Idag var alltså första seriösa skoldagen. En 4 timmar lång föreläsning som gick galant. Förutom att man är pinsamt ringrostig efter bara en sommars plugguppehåll.

För övrigt så har jag nu överlevt en vecka på fel kust. Saknar familj och västkusten så mycket att jag typ dör, men det är väl bara bita ihop för jag ska ju för hela friden bo här i 3 år!


Nu ska jag ta cykeln in till fastrarnas affär för att inföskaffa mig det jag behöver för att sticka en pippitröja. Något måste jag ju ha och göra när plugget blir för tråkigt.




Tjingeling

RSS 2.0